ГлавнаяО насНовостиСтатьиРешенияКонтакты
Украинский интегратор защиты персональных данных

За 2 роки українцям видадуть електронні паспорти

Электронный паспорт украинца

Через два роки в Україні має повноцінно запрацювати система електронного урядування. Такий прогноз озвучив Голова Державного агентства з питань науки, інновацій і інформатизації України Володимир Семиноженко, повідомили УНН у прес-службі урядовця.

"Проект щодо єдиної соціальної картки вже почав реалізовуватись в Україні. Мова йде про те, що кожен громадянин незабаром матиме електронний документ. Він дозволятиме вирішувати не лише питання щодо субсидій і пільг, а й реалізовувати інші важливі функції, наприклад, здійснення платежів. Я думаю, що в повному обсязі ця програма запрацює вже протягом двох років. Соціальна картка буде виконувати роль повноцінного електронного паспорта", – повідомив В.Семиноженко.

"Можливо, уже за рік-півтора кожен громадянин України буде мати свій електронний підпис. Кожен зможе через свій мобільний телефон чи комп'ютер заплатити за будь-яку послугу чи отримати інформацію. Він матиме таку ж легітимність, як підпис чи документ, затверджений у нотаріуса. Сьогодні, на жаль, така система ще не створена, але концептуально вона уже прийнята урядом як стратегія електронного урядування в Україні", – додав він.


УНН (13.04.2011 в 20:30) | вверх страницы | к списку новостей

Общие вопросы:

Что нас ждет в 2011 году и о чем необходимо задуматься сегодня?
Что такое защита персональных данных?
Для чего это необходимо?
Если не выполнять требования Закона?
Типовые нарушения
Какие риски неисполнения требований законодательства?
Сколько потребуется времени и средств?
Что необходимо делать?
Кому доверить внедрение защиты персональных данных?
ГлавнаяО насНовостиСтатьиРешенияКонтакты
Контактная информация
© 2003-2011 ООО "Ди Эй Кей продакшн"